Carllato d.o.o. logo - carllato.ba
Latoflex - carllato.ba
Latoflex - carllato.ba

Carllato d.o.o.


Tvrtka Carllato nalazi se u mjestu Nova Bila kod Travnika i bavi se proizvodnjom latoflex ležaja i namještaja. U raznovrsnom asortimanu naših proizvoda koristimo najkvalitetnije sirovine da bismo dobili ekološki zdrav proizvod koji zadovoljava ECO norme.

O nama - Carllato d.o.o. Nova Bila

Trenutno proizvodimo lato letvice (latoflex) od bukovog furnira presano iz više slojeva jako velike nosivosti i elasticnosti, ljepljeno ljepilom europskih firmi koje su certificirane u Europi i zadovoljavaju ECO norme. Letvice se rade u raznim dimenzijama po zahtjevu kupca od dužine 500 – 1600 mm, širine 35 – 200 mm, debljine 6 – 14 mm ili po narudžbi i druge mjere.

Proizvodimo lato ležaje koji služe kao podnica kreveta ili nosac madraca koji je vrlo bitan zbog prozracivanja. Lato ležaje proizvodimo u raznim modelima i dimenzijama. Lato ležaji sa drvenim (multiplex) nosacem proizvode se kao podnica kreveta ili kao samonosivi sa nogama, u kombinaciji zglobni sa podizanjem uzglavlja ili uzglavlja i donjeg dijela nogu u 5 do 10 položaja.

 

Tu su i lato ležaji sa metalnim nosacem sa i bez nogu kao i ležaji sa motorom na daljinsko upravljanje koji se preklapaju u 5 do 10 položaja. Ciljevi su nam da u narednom periodu ostvarimo vece izvozne rezultate kao i povecanje broja novouposlenih radnika. Poduzece raspolaže modernim voznim parkom koji ispunjava uvjete medunarodnog transporta.